FAQ items aan het laden...
Wie zijn wij2020-06-09T11:55:14+02:00

Wie zijn wij


Het team van advocatenkantoor Pieters Advocaten heeft een jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor bedrijven en particulieren. Onze advocaten zijn betrokken bij de zaken van hun cliënten en werken met korte lijnen.

S. (Soraya) Oukil2022-01-24T16:00:49+01:00

Soraya Oukil LL.M. is sinds 2019 als advocaat verbonden aan Pieters Advocaten.

Soraya is gespecialiseerd in het asiel- & vreemdelingenrecht. Binnen Pieters Advocaten houdt zij verder een algemene praktijk op het gebied van het bestuursrecht en het civiele recht, waaronder opvangzaken, sociaal zekerheidsrecht en huurrecht.

Zij heeft meerdere jaren ervaring als jurist binnen de Vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties  (UNHCR) op het gebied van het vluchtelingenrecht en mensenrechten. Hiervoor heeft zij in Amman, Jordanië en op het hoofdkantoor in Genève, Zwitserland gewerkt.

Soraya werkt voor eigen rekening en maakt geen deel uit van de maatschap.

LinkedIn: Soraya Oukil
Contact: s.oukil@pietersadvocaten.nl

W. (Wendy) de Hoop2020-06-09T13:32:07+02:00

Wendy de Hoop heeft ruim zeven jaar bij Pieters Advocaten gewerkt en heeft ervaring binnen de advocatuur en de verschillende rechtsgebieden die bij Pieters Advocaten worden uitgeoefend. Na het afronden van de master Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht is zij sinds 2019 werkzaam als advocaat bij Pieters Advocaten.

Zij heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht en haar masterscriptie geschreven over het omgangsrecht van grootouders en kleinkinderen. Daarnaast houdt zij een algemene praktijk en behandelt zij met name zaken op het gebied van het verbintenissenrecht en arbeidsrecht.

Wendy denkt graag met u mee om tot een voor u passende oplossing van het geschil te komen.
Contact: w.dehoop@pietersadvocaten.nl

F. (Ferdinand) Verweij2020-06-09T13:32:33+02:00

Ferdinand is sinds 2003 werkzaam als advocaat. Particulieren en bedrijven kunnen bij hem terecht voor advies en bijstand in alle voorkomende procedures op het gebied van het strafrecht, bestuursrecht en migratierecht.

De kracht van Ferdinand ligt in het snel en deskundig inventariseren van de zaak waarna hij doelgericht en samen met de cliënt de beste strategie bepaalt. In de rechtszaal voelt hij zich als een vis in het water.

Procederen tegen de overheid is mijn specialiteit. De verhouding tussen de burger/ondernemer en de overheid is per definitie ongelijk en als het bestuursrecht op juiste wijze wordt gebruikt is het een mooi instrument om deze verhouding meer in balans te brengen.

E-mail: f.verweij@pietersadvocaten.nl

Ferdinand Verweij

H. (Harouna) Sala2020-06-09T13:33:02+02:00

Harouna Sala is sinds 2018 als advocaat verbonden aan Pieters Advocaten. Binnen Pieters Advocaten houdt hij een algemene praktijk, waaronder het bestuursrecht, sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht en vreemdelingenrecht. Hij werkt voor eigen rekening en maakt geen deel uit van de maatschap. Harouna Sala is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Kritisch met passie gaat hij voor het beste resultaat voor zijn cliënt.

E-mail: h.sala@pietersadvocaten.nl

J.A. (Judith) Pieters2017-06-25T18:22:36+02:00

Specialisaties: vreemdelingenrecht, asielrecht en rechtsbijstand aan slachtoffers van gewelds- en zedenmisdrijven

Judith Pieters is advocaat sinds 1990, en is de oprichter van het kantoor. Zij combineert een jarenlange ervaring met gedegen vakkennis en veel aandacht voor het menselijke aspect van de zaak. Zij staat bekend als iemand die niet terugdeinst voor ‘lastige’ juridische uitdagingen.

E-mail: j.pieters@pietersadvocaten.nl

A.P. (René) van Stralen2017-05-09T10:39:43+02:00